Saturday, 25 March 2017

Majlis Doa Selamat Keluarga

Assalamualaikum


Bila cuti sekolah tiba masa tu laa macam-macam jemputan kita dapat. Kenduri kawin, doa selamat, tahlil, kenduri akikah, dan macam-macam lagi laaa... turut tak lepas peluang family sis yang tercinta turut mengundang saudara terdekat serta jiran-jiran untuk hadir ke majlis doa selamat kami. 

18 Mac 2017 (hari sabtu) bersamaan 19 Jamadil Akhir 1438. Jam 2.15 petang undangan bermula dengan bacaan doa dan kemudian tetamu menjamah hidangan yang tersedia. 

Antara menu : nasi putih , nasi minyak, kurma kambing, kari daging, ayam goreng berempah, air asam, sambal belacan, ulam-ulaman, buah tembikai, sirap pandan, air mineral, kuih lapis 3 warna, popia pedas dan ais krim calit. 

Meh sis share sikit cerita hari tu...

Doorgift untuk tetamu. 
Doorgift ni pon order online semua dah tersedia. Tinggal nak serahkan pada tetamu yang hadir. 


Bacaan doa

Selamat menjamu selera

Adikku yang senget selalu masuk air. 



Pak cik ais krim



Semua menu ni order. katering je. 


Majlis tamat jam 6.00 petang. Syukur Alhamdulillah. Semua berjalan lancar.


👀 Thank you for reading 👀

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih berkunjung dan memberi komen :)

COPYRIGHT by HusnaIsmail