Saturday, 19 November 2016

👀 Polaroid 👱

Assalamualaikum reader[s]. 

Rasa lama sangat tak update apa-apa dekat blog ni. Sepanjang 2016 ni la entry pertama yang sis nak kongsi.

Sebelum ni sibuk nak pilih tempat nak praktikal, sibuk nak siapkan tesis. Tak grad sis kalau tak buat semua tuu... dan dipendekkan cerita sis memang tak on blog langsung-langsung. 

Seperti students and remaja yang lain, sis dengan kawan-kawan sis ada rancang nak 'berbackpacker' gitu... jom sis story...

Ahli 7 orang. girls ya semuanyaaa... siapa eahh?
Lokasi : Penang.. kat nama penang tu.. ?
Masa waktu dan ketika : 3 hari 2 malam (10, 11, 12 November 2016)

Sapa kata kalau perempuan tak pandai nak berdikari. Kami boleh uooollll... 

ni sis share gambaq2nya. Bak kata cikgu sejarah sis masa form 6 dulu - ....
"biar gambar yang berbicara"


First day 
dari jety b'worth nak ke georgetown kami naik feri.


Nampak letih kat situ. Ok destinasi seterusnya...?

Ni tempat kami tidoq. #paperpepper


Second day





















 third day (last day)











Untuk 3 hari 2 malam. Rasa tak cukup hari tu... nak lagi macam ni. Kalau korang buat aktiviti dengan member yang masuk satu kepala satu angin dengan korang, pasti akan rasa best. 

ok. next mission ???

Wait and see. 

See you again for the next entry. 
Thank you .👀

4 comments:

  1. Hi owner. Bw me back yaa...
    Nice entry. Only girls and success vocation. Good job. Penang the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear. i'll bw on yr blog back. :)

      Delete
  2. Cantik la blog.

    ReplyDelete

Terima Kasih berkunjung dan memberi komen :)

COPYRIGHT by HusnaIsmail