Saturday, 12 December 2015

Terima Kasih 'ENCIK'

Assalamualaikum wbt



haluu reader(s). ok ENTRY ni aku nak share sikit pasal sorang lecture yang gilerr best and menggila-gila. First dia masuk kelas macam takut je wehh.. ye la asyik dok petik nama mintak jawab soalan dia. Member sebelah aku punya ayat sampai macam ni ..
"naa,..kau pegang tangan aku sejuk wehhh..."
lebih kurang maca tu lahh ayat dia.. sebab dye kena jawab soalan encik tu. 
Encik ni punya stail bagi nama ikut suke dia je.. macam 
af, wash, tok adi, astro awani, ... yang dia ingat tu dia panggil betul lahh.
Lupa perkenalkan encik tu...
..Nama encik tu Huzairi tapi tah macam mana kami sekelas ley lekat panggil dye encik ubai. #ubai
Rasa ni semua gara-gara botak@fittreyhazwann .


Bila dah banyak minggu si encik ni ngajar... rupanya 

...Tapi rupa nyer dah lama2 rasa sonok belajar dengan dia. Walau assigment tak nampak hala tuju dye asyik dok bagi bagi dan bagi... 

Ni aku share sikit gambar kiteorang dengan dia. 







semoga jumpa lagi ye encik. 

Sem 7 dah kami sem depan. Harapnya berjaya semua siapkan tesis dan dipermudahkan urusan untuk ke Latihan Industri. 

AMEEN.

๐Ÿ‘€Sekian. See you next entry.๐Ÿ‘€
COPYRIGHT by HusnaIsmail