Saturday, 11 July 2015

NO CAPTION

Assalamualaikum and haluu. 
Amacam posa? ok dak?? 

Aku semakin jarang nak update dah sekarang. busy? hari tu laa.. sekarang dah free.. huaaa.. 

Bulan omputeh bulan July. 2 JULY hari  tu befday aku lerr... alhamdulillah dah 23 tahun umoq aku. besaq dah weyy. Mak aku kata ni kalo kawin dah boley ada anak, tapi aku dok bawah ketiak mak ayah lagi.. huhuuu.. tapi ye la, dah depa je yang aku caya nak citer2 nak dengaq mulut aku potpetpotpet. Aku tengok orang sebaya aku mula dah dok kawin. Best je dah mula hidup berkeluarga. wowwww... seronoknyer. 
..
peneman aku (bilik rumah sewa)

aku pon tak taw apa future aku. Tapi mesti la aku harap yang terbaik. betui dakkk. 

Haaa.. siang sat tadi pon result sem 5 aku kuaq. Syukur alhamdulillah segala usaha berhasil dan berbaloi. Walau pun masa tu aku dok hadap satu situasi yang menyeksakan. Tapi dengan bantuan kawan bilik dengan kawan rumah aku yang banyak tolong untuk study segalanya dapat aku atasi. terima kasih wey hangpa tolong cek nohh.


Btw, aku rasa belum lambat kot aku nak habaq kat hangpa selamat berposa. dan selamat sambut raya. Jaga diri keselamatan semua. 
ingat orang tersayang
Jom la tidoq, satgi nak bangkit makan soq (sahur)
SEE U NEXT ENTRY.
WASSALAM. :]
COPYRIGHT by HusnaIsmail