Thursday, 15 August 2013

kenapa malas nak update???

Assalamualaikum wbt. 
Apa habaq semua? sihat la harap nyerr... lama jugak aku tak update apa2 entry. Bukan tak nak update tapi... lappy rosak. Sebelum tu aku nak ucap selamat hari raya aidilfitri sebab kita masih dalam bulan syawal lg kan.. tak terlambat lagi kan... :)
Tak de la entry raya aku nak share...

Aku nak share pasal lappy aku ni. Tak pernah service 3 taun gune.. heeee =)
kesian lappy aku. Sakit teruk sampai masuk ICU. bedah la repair chipset. Kena RM 360. Aku hantar kat Ai Komputer Taiping. Apa pun terima kasih kat abang yg jadi doktor rawat lappy aku tu. :)

Alhamdulillah. Lappy ni berfungsi semula.

Pesanan :
1- service la lappy anda klo dah rasa lama sgt tu.
2- jangan la guna/on lappy tu lama sangat. *kesian lappy tu panas.
Sayangi apa yang anda miliki
oK... out. see u next entry :) 
COPYRIGHT by HusnaIsmail