Friday, 15 March 2013

UNA di UPSI

Assalamualaikum wbt.
Lama jugak aku tak update blog ye. :)
Hari ni aku aktifkan balik diri aku datang jejak blog ni,.. 
Nak share dengan korang pasal aku dan upsi.


Kehidupan yang tak di rancang. Rupanya aku di UPSI dalam program Ijazah Sarjana Muda Sains Sukan (Psikologi Sukan).
Alhamdulillah.
Terima kasih jugak mak dan ayah yang tak henti-henti doakan anakmu ini.
Tak dapat una nak balas. Hanya mampu doakan mak dan ayah dan jadi anak yang solehah buat mak dan ayah. :)

Kawan: Mula-mula rasa macam ada yang tak kena. Tak taw nak cakap macam mana. Mungkin semua baru kenal kot. Asal pulak lain-lain tempat. Tapi bila dah seminggu dua minggu sama-sama je... semua dah makin serasi. giler-gilerrr semua kepala... masuk air semuanya... hahahaa... Best.
Apa pun aku kat sini baru lagi. Empat tahun aku kan bersama diorang. Bukan kejap. Bukan jugak lama...








Kina & Seha


Kina & aku (una)

kiri : ida, zaty, una(aku), kina trah (yg nampak separuh)
belakang :asma (baju purple) ,mumu


kina, zaty, su

una (aku), mumu



Dalam hujan... Jungle tracking... hahahaaa... Best... Jungle tracking for the second time... Nak lagi untuk kali ketiga dan seterusnya... heheee =D

mumu, aku (una)


depan : mimi
belakang kiri : zairin, mumu, una (aku), azah 


zety, myra, farah, zaty,zairin,mimi, azah, mumu, una(aku). 


 aku(una), zairin


zaty, una(aku) 


zakwan, fadhil, lah, hafiz




myra, paan, lan (yg separuh tu) 


paan, lah 

Tamat PL taman semester satu. Teruskan perjuangan kita dekat semester dua. #jomcarinamabatch
COPYRIGHT by HusnaIsmail